top of page

NGNS#24

THE EXPERIENCE

--25-2.jpg

Maandag 8 t/m Vrijdag 12 april 2024

Fotolocatie: Rotterdam

Aantal tickets: 24

Gedurende vijf dagen word je intensief begeleid door twee docenten, samen met een groep medefotografen. Je zult je comfortzone verlaten en op locatie fotograferen, waarbij je voortdurend ondersteund wordt door je mentoren.

 

Overnachtingen op Landall-Reewijk (2 personen op 1 kamer). De Fotografieopdrachten vinden plaats in Rotterdam. Reisvervoer zal deels door ons en deels voor eigen verantwoording zijn in overleg. We hebben een privé kok op culinair niveau. Hij zorgt voor ontbijt, lunch en diner.

 

Uiteraard houden we een feestje op de laatste avond 11 april 2024. Bekijk het dagprogramma en schrijf je in! De workshop beslaat vijf dagen, en die heb je zeker nodig!

VERVOER

Deels georganiseerd, deels op eigen gelegenheid

INVESTERING

Early Bird: €3500 p.p

Regular: €3850 p.p

BEGELEIDING

Intensieve begeleiding door twee ervaren mentoren

OVERNACHTEN:

Landal Reewijk

(2 pers. per kamer)

MAALTIJDEN

 

Een privé chef voor alle maaltijden van de dag.

SAMENSTELLING

 

Altijd een prettige kleine groep fotografen

NGNS#24

DAGPROGRAMMA

DAY 1

In de late namiddag kom je aan in Reeuwijk, waar we elkaar leren kennen tijdens een gezellige borrel en barbecue. Deze middag en avond zal je ontdekken met wie je in de groep zit, wie je mentoren zijn en welke opdracht je krijgt.

Day1.jpeg
Day2.jpg

DAY 2

Vroeg in de ochtend ga je van start met je opdracht. Een hele dag lang fotografeer je op journalistieke wijze in Rotterdam. Dit kan variëren van het vastleggen van daklozen tot een bezoek aan een fabriek of het documenteren van het leven van ouderen.

 

Het is een zorgvuldig voor jou uitgekozen opdracht waarvan wij geloven dat jij er het meest van kan gaan leren. Gedurende de dag zullen er twee mentoren langskomen om je te begeleiden. Je gaat zelf op zoek naar het verhaal dat je wilt vertellen met je opdracht. 's Avonds bekijk je samen met je groep en mentoren en krijg je feedback op je gemaakte beelden.

DAY 3

Je keert terug naar je opdracht en past de tips toe die je de vorige avond hebt gekregen. Opnieuw zullen er twee mentoren langskomen om je te begeleiden. 's Avonds bekijken we opnieuw de beelden met je groep en mentoren om te zien hoe je gegroeid bent en welke nieuwe benaderingen je hebt toegepast.

Day33.jpg
Day4.jpg

DAY 4

Vandaag ga je een selectie maken van het verhaal dat je hebt vastgelegd op dag 2 en 3. Het vinden van jouw unieke verhaal wordt hierbij cruciaal. Samen met de mentoren stel je een slideshow samen, die aan het einde van de dag wordt gepresenteerd.

 

Het programma van vandaag kan afwijken, afhankelijk van de mogelijkheid tot een expositie, die we zeker zullen integreren indien beschikbaar. Dit is nog in ontwikkeling. Wat wel vaststaat is dat we 's avonds een feestje vieren!

DAY 5

We beginnen de dag met een heerlijk gezamenlijk ontbijt en dan is het tijd om afscheid te nemen en naar huis te gaan. Vaak is dit het meest uitdagende moment van de workshop, want we hebben samen een bijzondere band opgebouwd ;)

Day5.jpg

TICKETS

DE INVESTERING

De investering voor de NO GUTS NO STORIES workshop bedraagt € 3850.

Bij inschrijving ontvang je een factuur voor het bedrag van jouw soort ticket. Indien gewenst is het mogelijk om in termijnen te betalen, dit kan in overleg geregeld worden. Je kunt in 3 termijnen betalen of een maandbedrag in overleg. Het totale bedrag moet wel voor start cursus voldaan zijn.

Elke groep bestaat uit maximaal 8 studenten en 2 mentoren, waardoor er voldoende persoonlijke begeleiding is. Met een eventuele PPO-bijdrage (zelf aan te vragen) wordt je eigen bijdrage met ongeveer 1/3de verlaagd. Neem contact met ons op voor meer informatie over het aanvragen van deze bijdrage.

Overnachting, maaltijden en drankjes zijn inbegrepen in de workshop. Het is echter belangrijk om te weten dat je zelf voor je vervoer naar Rotterdam moet zorgen. Indien niet mogelijk, regelen wij iets in overleg. Eventuele parkeerkosten zullen zoveel mogelijk vergoed worden.

351322675_992065022152284_7529235449043082576_n.jpg
1631998754-w4w.jpeg

INVESTERING

Deze tickets zijn vanaf 1 oktober 2023 verkrijgbaar

€3.850

excl btw.

bottom of page