top of page

EVEN VOORSTELLEN

DE MENTOREN

Samen totaal ruim 2500 bruiloften, bijna 100 jaar ervaring in het vak, ruim 1000 mensen gecoached en wellicht minder belangrijk maar toch wel leuk; rond de 1200 awards gewonnen.

ISABELLE HATTINK

Waar mogelijk hanteert Isabelle altijd een journalistieke of documentaire aanpak. Zelfs in haar zakelijke portretten probeerde ze verhaal en spontaniteit te hanteren. De laatste jaren heeft Isabelle zich vooral gespecialiseerd in bruidsfotografie en boudoirfotografie en het geven van workshops.


Ze heeft veel nationale en internationale awards gewonnen bij: Fearless Photographers (#1 of the year 2017) en is Nikon Ambassadeur van Europa. Daarnaast is zij een veelgevraagde spreekster op binnen- en buitenlandse fotografieconferenties.

 

Isabelle vindt het belangrijk dat je een stem hebt als fotograaf. Wat wil jij de wereld laten zien; is dat humor, liefde, verdriet? Alle emoties omarmen als fotojournalist vindt zij essentieel om goed connectie te kunnen maken met mensen en met een verhaal. Isabelle draagt haar talent graag over via 1-op-1 mentoring.

  • Isabelle Hattink Instagram

PHILIPPE SWIGGERS

“The key to finding tour unique creatieve identity lies within the acceptance that the very best inspiration is to be found in your own experience, not in those of whom you admire” In zowel zijn fotografie als zijn manier van coachen streeft Philippe constant naar echtheid en de acceptatie van je eigen unieke identiteit.

 

In zijn fotografie er steeds naar streeft om sterke emoties vast te leggen en een uniek verhaal te vertellen. Philippe is iemand die alles in het werk stelt om elke individuele coachee tracht te doorgronden om hem/haar de nodige handvaten en begeleiding te bieden in het leerproces.

  • Philippe Swiggers
FULLMONTY BABET-92.jpg
52596312_2238141636252194_8726517751763435520_n.jpeg

DAMON PIJLMAN

Damon, Dè fotograaf van de studio! Met vele gewonnen awards op zijn naam heeft Damon een indrukwekkend portfolio opgebouwd. Hij fotografeert tegenwoordig minder bruiloften, omdat hij een passie heeft ontwikkeld voor studio-sessies met het bijbehorende creëren van prachtig licht.

 

De studio heeft een aantal jonge professionals in dienst, allemaal met hun eigen specialisme en werkt samen met de beste freelancers in het vakgebied. Startende fotografen kunnen er terecht voor een stageplek en voor professionele fotografen biedt Studio Damon Mentoring en Workshops.

  • Studio Damon Pijlman

JILL STREEFLAND

In 2014 heeft Jill haar eerste bruiloft gefotografeerd. Sindsdien heeft ze zichzelf voortdurend ontwikkeld als trouwfotograaf en de lat steeds hoger gelegd. Ze gelooft in het verwezenlijken van dromen, persoonlijke groei, het uitdagen van jezelf en het stellen van doelen.

In 2019 werd ze uitgeroepen tot beste trouwfotograaf van het jaar door Masters of Wedding Photography Benelux en behaalde ze ook in 2021 en 2022 een top 3-notering. In 2019 stond ze in de top 15 van Fearless Photographers Worldwide. De afgelopen jaren is ze opgenomen in de lijst van de 'top 25 Storytellers In The World' door This Is Reportage. Zij is daarnaast ook een vaak gevraagd jurylid voor nationale en internationale wedstrijden.

Als mentor ziet Jill graag jouw kijk op de wereld en jouw persoonlijkheid terug in jouw beelden. Niemand is zoals jij en dat is jouw kracht."

"Ben jij bereid all-in te gaan? Niet alleen naar buiten te kijken, maar vooral ook naar binnen? Om anders naar situaties te kijken, meer verhalend te fotograferen en meer van 'jou' te laten zien in jouw beelden? Dan is deze workshop de perfecte plek voor jou. Ik kan niet wachten om je daar te ontmoeten."

  • Jill Streefland Photography
Jill foto 2
Philippe
Damon
Jill
Isabelle

DIANNE BOUMAN

Mijn reportages zijn een weerspiegeling van mezelf als persoon, van mijn karakter. Rebels, eigenwijs en liefdevol.

 

Dianne is een spreker en teacher die je keer op keer weer weet te motiveren en te inspireren. Met het hart op de tong, weet de juiste snaar te raken waardoor je duidelijk weet waar je aan toe bent. Geen ‘om de hete brei heendraaien’ mentaliteit.


Sinds haar deelname aan The Full Monty I is Dianne niet meer weg te slaan uit de top van de bruidsfotografie wedstrijden. In 2017 won ze de publieksprijs van de Bruidsfoto Award en werd ze tevens Overall Winnaar. In 2018 kwam daar een mooie 3e plaats van de Masters bij en in 2022 opnieuw een top 10 positie bij de Masters. Daarnaast heeft ze diverse Fearless & This is Reportage awards gewonnen.

 

Haar motto voor de bruidsfotografie: be rebel, be you! De hoogste positie die je kunt behalen in de bruidsfotografie is volledig jezelf durven en kunnen zijn en dit uit kunnen dragen in je foto’s!

  • Dianna Bouman Instagram
Dianne
riseupV3-sarah-mangeret_332.JPG

YVES SCHEPERS

Finding the balance between composition, light and emotion; in search of the perfection in the imperfection that is what Yves is all about. Capturing sincere moments of authentic connection and revealing the raw, intense, funny and even fragile feelings that will color the memories of his clients.

Through his work Yves always looks for ways to reveal the unique personality of his couples so he can really document the essence of their life and love. He does this with storytelling images that are open and honest and still have that creative twist making Yves’ photos recognized all over the world. Making him a top photographer in numerous competitions like Fearless and This is Reportage.

 

As a teacher consistency is key for Yves, providing him with a sharp eye that will easily pick-up patterns and blind spots. His drive and ambition are infectious providing students with the perfect tools to excel in their work. 

  • Yves Schepers Instagram
Yves
Linda

LINDA BOURITIUS

Linda een fotograaf die weet waar ze van aangaat. Ze durft uitgesproken te zijn in haar werk en weet hiermee de stellen aan te trekken die dat in zichzelf herkennen en ook graag in hun reportage terugzien. Puurheid en authenticiteit staan bij haar voorop.

Voor Linda is de camera een verlengstuk van zichzelf. Een tool waarmee ze haar blik op de wereld mag delen. Dit doet ze met heel veel liefde voor haar bruidsparen, families, maar ook voor organisaties of projecten die ze een warm hart toedraagt.

Naast zelf altijd willen leren, draagt ze ook actief haar kennis over aan andere fotografen. Of het nu trouw-, geboorte- of familiefotografen zijn, fotografen die willen leren nog beter hun eigen stijl te omarmen, niet bang zijn om de diepte in te gaan en sterke documentaire beelden willen maken zijn bij haar aan het juiste adres.
Met een aanpak die persoonlijk, liefdevol, maar ook gewoon harstikke direct is geniet ze ervan om anderen meer in hun eigen kracht te laten staan. En hiermee is Linda de leukste cheerleader om aan je zij te hebben!

  • Linda Bouritius Photography
Day3.jpg

PRIVE MENTORING

 Naast onze workshop bieden we ook individuele mentoring door onze ervaren mentoren. Of je nu een speciaal project hebt, vastloopt in je bedrijfsvoering, je fotografie naar een hoger niveau wilt tillen of begeleiding zoekt in een specifiek gebied, onze mentoren staan voor je klaar. Ze hebben ruime ervaring in het begeleiden van zowel beginners als ervaren fotografen.


Neem voor privé mentoring buiten NO GUTS NO STORIES zelf contact op met de fotograaf.

bottom of page