top of page

FAQ

 • Wow! Het moet wel een geweldige workshop zijn!
  Sinds 2017 organiseren we al deze workshop – eerder onder de naam ‘the full monty’ - en we geloven in het proces! Je krijgt de volledige aandacht van de beste fotografen en docenten in de branche, in een setting die uniek is. Elk team bestaat uit 2 mentoren en max 8 studenten, zodat er zoveel mogelijk persoonlijke aandacht is. Veel van de workshopmentoren hebben zelf het workshopproces doorlopen en zijn allemaal toegewijd aan jouw leerproces.
 • Hoe werkt het team?
  Elk team heeft 2 mentoren voor maximaal 8 studenten. Omdat de teams functioneren als onafhankelijke eenheden, heeft elk team de vrijheid om zijn schema en procedures aan te passen aan de behoeften van de studenten. Studenten zullen de bezoeken van de mentoren ontvangen op elke dag van de fotosessies voor het ultieme één-op-één leren. Na het fotograferen zal het team samenkomen voor het bewerken, bespreken en evalueren van de foto's.
 • Kan ik mijn mentoren kiezen?
  Zo ongeveer ;) Alle studenten kunnen bij het registreren een voorkeur voor een mentor aangeven. Bij het samenstellen van de groep nemen we deze voorkeur zeker mee, maar kijken we ook naar het portfolio van de student en de samenstelling van de groep.
 • Op welk vaardigheidsniveau moet ik zitten om het meeste uit de workshop te halen?
  Studenten moeten al zeer vertrouwd zijn met het gebruik van hun camera in verschillende situaties. De mentoren zullen niet veel tijd en energie besteden aan het aanleren van het gebruik van een camera aan studenten, maar echt in het creatieve proces duiken .
 • Wat voor apparatuur heb ik nodig? Wat moet ik meenemen?
  Je hebt nodig: twee digitale camera's, een groothoeklens en een mediumlens en genoeg geheugenkaarten, accu’s en een lader. Je zult in JPG-formaat fotograferen om het bewerkingsproces te vergemakkelijken. Daarnaast moeten studenten een laptop meenemen.
 • Ik kan niet de hele workshop bijwonen. Kan ik eerder vertrekken of later aankomen?
  Nee. Het is erg belangrijk dat alle studenten gedurende de gehele tijd aanwezig kunnen zijn. Dit zorgt ervoor dat studenten het volledige leerproces van begin tot eind samen ervaren.
 • Op welke locaties wordt de workshop gegeven?
  We verblijven op een gezamenlijke locatie in Reeuwijk en je slaapt met 2 personen op 1 kamer. Alle opdrachten vinden in Rotterdam en omstreken plaats.
 • Waar kan ik de privacyverklaring vinden?

  Goed dat je het vraagt. Onze privacyverklaring is opgenomen in de verklaring van Isabelle Hattink en kun je hier lezen.
 • Door wie zijn de foto’s gemaakt op jullie site?
  De meeste foto’s zijn door onze vaste fotograaf gemaakt tijdens de workshop: Babet Trommelen. Overige foto’s zijn gemaakt door Sander van Mierlo, Amanda Drost, Ahsvin Ghisyawan, Ditta van Gent en Joost Colenbrander.
 • 🇬🇧 Can I join the workshop? I don’t speak Dutch?
  Maybe, you can! Please contact us if you’re hesitating about joining the workshop while not speaking dutch. Our mentors are capable to teach in English, but it will mostly depend on the rest of the students. We are open to have a chat about this and work something out.
bottom of page